Vær med på rejsen

Hos Accuratech har vi siden år 2004 specialiseret os i digitalisering af fødevare- og fremstillingsindustrien. Vi udvikler softwareløsninger med det formål at øge bundlinjen hos vores kunder og er den kvalificerede partner, der understøtter vores kunders ønske om en digital og effektiv produktion. Vores fokus er værdiskabelse og gennem vores stærke strategiske partnerskab med Scanvaegt Systems, kan vi både levere rene softwareløsninger og komplette løsninger til fødevare- og fremstillingsindustrien.

Søg job hos Accuratech

Søg job hos Accuratech A/S, og bliv en del af en solid og velkonsolideret koncern under Scanvaegt Group, der opererer både i Danmark og på eksportmarkederne. Vi har markante referencer inden for fødevare- og fremstillingsindustrien, og vores ambition er at styrke vores kunders konkurrenceevne gennem innovative og værdiskabende samarbejder.

Som en del af vores team vil du få mulighed for at bidrage til skræddersyede løsninger, hvilket giver dig chancen for at arbejde med teknologier på et højt niveau. Vi søger altid talentfulde medarbejdere, der er interesserede i at gøre en forskel hos os. Derfor er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, som vi vil gennemgå grundigt.

Vær opmærksom på, at dine oplysninger vil blive slettet efter 6 måneder i overensstemmelse med GDPR-reglerne, medmindre du giver os besked om, at vi kan gemme dine oplysninger til senere brug.

Hvis der opstår ledige stillinger hos Accuratech A/S, vil de blive offentliggjort her på siden. Vi opfordrer dig derfor til at holde øje med vores jobopslag, hvis du er interesseret i at blive en del af vores dynamiske team. Samtidig er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, som vi vil gennemgå grundigt.

Software projekt leder

Software-projektleder søges til digitalisering af fødevare- og fremstillingsindustrien Søger du nye udfordringer og vil du gerne være en del af en spændende virksomhed i fortsat vækst? Kan du som person holde mange bolde i luften, er du engageret og brænder…

Læs mere